Duurzaamheid

Energiezuinig (ver)bouwen

Isolatie

Klik op de onderstaande afbeelding om over elke afzonderlijke maatregel meer technische informatie in te winnen.

Isolatie en beglazing

Niet enkel isolatie is van belang. Om je (ver)bouwplan tot een goed einde te brengen lees je je best ook even in over de volgende thema's

Eerste hulp bij duurzaam bouwen

Voor wie het bos door de bomen niet meer ziet m.b.t. isoleren en je weet niet welke de prioriteiten zijn voor jouw woning bestaat het advies van de huisdokter. DuboLimburg komt gratis aan huis met een deskundige die jouw woning doorlicht en je adviseert waar de pijnpunten liggen. Deze instantie heeft nog andere formules indien je een andere nood hebt. Klik op deze link voor meer informatie.

Duwolim lening

Wie zijn woning isoleert zal veel geld besparen en ook het milieu een plezier doen. Er zijn voor deze werken trouwens interessante premies. Maar eerst moet de factuur betaald worden. Dankzij de energie- en/of renovatielening van Duwolim kunnen bepaalde doelgroepen van alle Limburgse gemeenten aan 0% kunnen lenen om hun huis energiezuinig te renoveren. De lening van 2% is helaas sinds 2019 afgevoerd.

Veel eigenaars willen hun huis graag energiezuinig renoveren, maar ze hebben niet zomaar het geld daarvoor. Dus blijven ze elke winter duizenden liters stookolie teveel verstoken of, erger nog, kou lijden.

Laatste nieuws >>

Nuttige links

Relevante documenten

Binnenisolatie muren Folder sociale dakisolatie Folder Duwolim
© Woonwinkel Midden-Limburg | Disclaimer